ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ 2001

ΒΟΡΕΙΑ, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ και ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2006

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ
ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ
ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η εταιρεία Coca-Cola 3Ε ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας και της γραμμής παραγωγής Αθηνών. Παράλληλα η εταιρεία αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας των αποθηκών που διατηρεί σε Ρόδο, Μεσολόγγι και Κέρκυρα και σε πρώτη φάση προχωρά σε απολύσεις 250-300 εργαζομένων.

Η εταιρεία είναι υπερκερδοφόρος (299 εκατ. € καθαρά κέρδη ΜΟΝΟ το πρώτο 9 μηνο του 2005) και απασχολεί σήμερα 2.500 εργαζομένους άμεσα και περίπου 1.500 στις συμπληρωματικές δραστηριότητες. Με την ανακοίνωση των απολύσεων αιωρείται η γενικότερη απειλή μεταφοράς δραστηριοτήτων της εταιρείας στα Βαλκάνια.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΪ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

www.protgenvp.blogspot.com email protgenova_vorpro@yahoo.gr
τηλ 6932394790